Combideal aanbieding

Loading color scheme

Combideal aanbieding
Hits: 85

Het is de essentie van iemands innerlijke harmonie. Met Oil Ultime kunnen kappers klanten helpen ontsnappen aan hun hectisch leven en zich overgeven aan een zintuiglijke, in-salon Harmonie Ceremonie, die zowel haar als geest verfraait.

Afhankelijk van hun gemoedstoestand kunnen klanten kiezen uit een ontspannende essentiële olie of een stimulerende essentiële olie.

Wat is de Oil Ultime behandeling?

Door de essentiële oliën te combineren met de zachte exfoliërende Oil Ultime Oil-In-Scrub en een hoofd-, nek- en schoudermassage wordt de spanning verminderd en ontspant de klant. Wanneer het lichaam ontspannen en in een goede gemoedstoestand is, komt het in een 'oplaadmodus' - niet alleen is dit zeer gunstig voor uw gezondheid, maar het creëert een schoonheid die van binnenuit straalt. 

Na de gekozen aroma-reis wordt het haar gereinigd en verfraaid met een geschikte behandeling. Als finishing touch wordt een aanvullende Oil Ultime Finishing Oil geselecteerd om de service te voltooien, waardoor het haar verlicht wordt met stralende glans en sublieme zachtheid.

Nieuwe Combibehandeling!

Door deze combibehandeling van innerlijke schoonheid en het oosterse ontharingstechniek wordt u van binnen en van buiten verzorgt.

Combinatie:
Gezicht ontharing met wax/ Oil ultime behandeling €38
gezicht ontharing met touw/ Oil ultime behandeling  €35
wenkbrauwen epileren met touw/ henna + Oil Ultime behandeling €30
wenkbrauwen epileren met touw/ kleuren + Oil Ultime behandeling       €25
Oil Ultime behandeling €15
De gezichts- zowel Oil Ultime behandelingen zijn van elkaar apart ook te reserveren  

 

Maak een afspraak