Loading color scheme

Kapper

Laat uw haren stralen, wij accentueren uw uitstraling. Door onze ervaring en persoonlijke aandacht creëren wij het kapsel waarvan u droomt. Uw kapsel en uitstraling is uw visitekaart, een eerste indruk is al snel gemaakt. U bent van harte welkom voor diverse behandelingen zoals knippen, kleuren, föhnen en stylen bij uw kapper in Westermarkt Tilburg. 

 

Wat wilt u vertellen met uw kapsel?

Samen met u maakt Van Mierlo Haar & Beauty de creatie en keuze voor een passend kapsel. Of u nou houdt van een kort, pittig kapsel, een kleurrijk, of een modern kapsel. Bij onze vakdeskundigen en creatieve kapsters bent u in vertrouwde handen.
Wij maken graag gebruik van exclusieve en professionele producten om u complete verzorging te bieden. De geuren van de haarproducten nemen u mee in de wereld van verwenning. Een Zen moment tijdens het wassen van uw haren met massage technieken van onze professionals. Tijdens het aanbrengen van een styling wordt er gebruik gemaakt van geavanceerde technieken, waarbij de keuze voor het type product voor uw haar huid centraal staat. Beleef op maat gemaakte vakwerk van hoge kwaliteit bij Van Mierlo Haar & Beauty. 

kapper tilburg

 

kapsalon tilburg

Geniet van een zalige hoofdmassage tijdens het wassen van uw haar, uw zintuigen zullen de belevingen van onze verzorgingsproducten ondervinden. Onze beautybar is te vinden op de eerste etage, zowel heren als dames kunnen genieten van alle onze beauty behandelingen. Van top tot teen wordt u door onze professionals in de watten gelegd. Wat dacht u van een Zen moment? Een moment om alles uit handen te geven voor uw uiterlijke verzorging. Wij maken kwaliteit en luxe mogelijk voor een betaalbare prijs. Door onze servicegerichte team kunt u elk gewenste verzorgingsbehandeling realiseren. 

  • Kappersabonnement
  • Kleuren fibreclinix
  • Kwaliteit producten
  • Schwarzkopf
  • Hoofdmassage
  • Cadeau cheques
  • Introductiekorting

Maak uw afspraak bij uw vertrouwde kapper in het Westermarkt passage Tilburg!

Maak afspraak

We are always Reinventing hair. Dit is onze missie. Elke dag overal. We doen het samen. Met een echte passie voor haar. Met innovatie diep geworteld in onze DNA, hebben we in de afgelopen 120 jaar, telkens haar opnieuw uitgevonden; met meer dan 7.600 patenten - elk een ware mijlpaal in haarverzorging - is het bedrijf nu een van de drie beste professionele haarverzorgingsmerken ter wereld, met een kappersgemeenschap die zich over de hele wereld uitstrekt! Het creëren van professionele partnerships vormt de kern van wat we doen, het is onze filosofie en ons verschilpunt. We co-creëren met de kapper, zodat de kapper de nieuwste producten en relevante diensten op de markt kan brengen vóór iemand anders dat doet; de klant echt centraal stellen in ons bedrijf.

OSiS+ is de ultieme look-based assortiment, bestaande uit nieuwe heroes en iconische producten met unieke, kneedbare texturen. De OSiS+ Crew, samen met Gastartiest Mikey Henger, is een groep van inspirerende en progressieve talenten die door Schwarzkopf Professional verenigd werden. Ervaar de urban lifestyle interpretatie van gerichte haartrends en eindeloze styling opportuniteiten. Haal inspiratie uit hun authentieke creativiteit.

Terug

 

Creëer met Osis+ Session Label grenzeloos in model blijvend haar. met de haarsprays en gewichtloze glans en matterende producten is precieze modellering van het haar gegarandeerd. Laat de nieuwste trends zien met deze premium styling producten.

Terug

Bonacure van Schwarzkopf Professional is de eerste, geavanceerde haarverzorgingsbehandeling verrijkt met premium skincare ingrediënten. Met believeinconfidence in gedachte komt Schwarzkopf met op maat gemaakte haarverzorgingsservices, gepersonaliseerd voor iedere klant.

Terug

 

Ontwikkeld door en voor coloristen. IGORA ROYAL laat je creativiteit stromen met de tools om verbeelding werkelijkheid te laten worden met true-to-tuft kleurresultaten voor ultieme betrouwbaarheid – zelfs onder de moeilijkste omstandigheden.

Terug

Via het Mijn Salon boekingssysteem kunt u gemakkelijk inplannen voor uw beautybehandeling. We vragen u wel om op tijd van tevoren uw afspraak in te plannen i.v.m. met de drukte bij onze nieuwe beautybar. 

Hoe maak ik een afspraak?

Bij ons kunt u gemakkelijk online een afspraak maken bij de betreffende kapster. Via het online boekingssysteem Mijn Salon maakt u een eigen account aan. Zodra u een account heeft ingemaakt kunt u een afspraak inplannen wat u het beste uitkomt. Wij adviseren altijd om op tijd van te voren een afspraak in te plannen om teleurstellingen te voorkomen.

Klanten
Kappersabonnementen
Beauty behandelingen